Tegelwerk

Zijn de tegels in uw badkamer of keuken hard toe aan vervanging? Dan bent u bij Anton Korsmit aan het juiste adres. Voor al het tegelwerk kunt u bij hem terecht. Of het nu gaat om het zetten van een tegelwand of het herstellen van verouderd voegwerk, Anton Korsmit weet hoe hij de klus aan moet pakken. Zo krijgt u weer een strakke en nette ruimte, die eruitziet als nieuw.

Tegelwerk vernieuwen

Een badkamer of keuken moet netjes zijn, en dat begint bij goed en strak tegelwerk. Wanneer tegels loslaten of scheurtjes vertonen wordt het tijd om eens aan vernieuwen te denken. Anton Korsmit haalt voor u de oude tegels eruit en plaatst vervolgens de nieuwe tegels. Zo krijgt de badkamer, keuken of bijvoorbeeld een gang weer de uitstraling die het verdient. Het kan ook zijn dat er slechts een deel vervangen moet worden, of alleen het voegwerk toe is aan vernieuwing. Ook dan bent u bij Anton Korsmit aan het juiste adres.

Tegelwand laten zetten

Wilt u een andere uitstraling voor de gang of een nieuwe wand in uw woning? Laat dan een tegelwand zetten door Anton Korsmit. Van A tot Z wordt de gehele klus uit handen genomen en hoeft u nergens naar om te kijken. Hij bespreekt graag uw wensen zodat de tegelwand past binnen uw smaak en uw interieur. U kunt zelf de tegels uitkiezen en eventueel een motief of patroon bepalen. Vervolgens gaat Anton Korsmit voor u aan de slag en wordt de tegelwand snel en precies geplaatst.

Garantie voor kwaliteit

Vakmanschap staat centraal bij de klussen van Anton Korsmit. Hij levert kwaliteit en staat dan ook voor zijn projecten. Daarom krijgt u ook 12 maanden lang garantie op alle werkzaamheden. Zo hoeft u niet bang te zijn dat voegwerk of tegels beschadigd raken, u heeft namelijk de garantie dat dit onmiddellijk hersteld wordt.

Hulp nodig bij uw tegelwerk?

Wilt u graag een professionele aanpak van uw tegelwerk? Moet het worden vernieuwd of wilt u een volledig nieuwe tegelwand? Het is allemaal mogelijk bij Anton Korsmit. Hij zorgt ervoor dat uw tegels vakkundig worden geplaatst. Heeft u nog specifieke wensen? Hij bespreekt graag de mogelijkheden met u. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen.