Aanbouw Tilburg

Wilt u een extra ruimte hebben aan uw woonkamer of keuken? Dan kunt u kiezen voor een aanbouw voor uw woning. Door een aanbouw aan uw woning, creëert u een extra ruimte, dat zorgt voor meer gemak. Anton Korsmit regelt graag uw aanbouw voor uw huis. Door heel Tilburg en omgeving zijn er meerdere aanbouwprojecten gerealiseerd door een prachtige aanbouw. Bent u benieuwd naar voorbeelden? Neem gerust contact met Anton Korsmit op!

Aanbouw of uitbouw?

Allereerst is het van belang om het verschil te weten tussen aanbouw en uitbouw. De meeste mensen gebruiken deze termen door elkaar, terwijl deze wel degelijk van elkaar verschillen. Bij een aanbouw wordt een afzonderlijke ruimte aan het hoofdgebouw toegevoegd. Bij een uitbouw wordt een bestaande ruimte in het hoofdgebouw vergroot. In beide gevallen wordt het hoofdgebouw uitgebreid.

Aanbouw huis in Tilburg op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een aanbouw aan uw woning. Zo kunt u kiezen voor een bijzonder model aanbouw zoals een extra ruimte met wanden of een extra ruimte op de 1e of 2e etage met daarop zonnepanelen of een dak. Anton Korsmit adviseert u graag over de mogelijkheden. Uiteraard spelen uw wensen en eisen ook mee tijdens de realisatie van uw aanbouw. Bij Anton Korsmit is alles mogelijk! Het enige wat u hoeft te doen is het aanvragen van een offerte.

Uw aanbouw in Tilburg en omgeving

Aannemersbedrijf Anton Korsmit heeft jarenlang ervaring met aanbouwwoningen in Tilburg en omgeving. Zoekt u een aannemer in Tilburg voor een aanbouw aan uw woning? Dan is Anton Korsmit de ideale aannemer! Hij verricht zijn werkzaamheden door heel Brabant. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een aanbouwwoning? Neem dan gerust contact met hem op! Hij helpt u graag verder met alle mogelijkheden en keuzes.