Badkamers

Is uw badkamer toe aan een verbouwing of wilt u een nieuwe badkamer laten installeren? Dan bent u bij Anton Korsmit aan het juiste adres. Hij is gespecialiseerd in het verbouwen van badkamers en zorgt ervoor dat u een strakke afgewerkte badkamer krijgt. Of het nu gaat om het tegelwerk, een nieuw bad of een volledig vernieuwde badkamer, Anton Korsmit zorgt ervoor dat uw badkamer eruit komt te zien zoals u wenst.

Badkamer op maat

Anton Korsmit gaat graag eerst met u om de tafel om de wensen en mogelijkheden van uw nieuwe badkamer te bespreken. U bepaalt zelf volledig hoe deze eruit komt te zien. U kan de tegels, wasbak, douche en toilet uitzoeken, waarna Anton Korsmit advies geeft over de verbouwing. Vervolgens plaatst hij alles op een nette en vakkundige manier waardoor uw badkamer er strak uit komt te zien. Zo maakt hij een badkamer volledig op maat en krijgt u eindelijk de badkamer die u altijd gewenst heeft.

Renovatie badkamer

Heeft uw badkamer dringend een renovatie nodig? Dan is het van belang om goed te kijken welke onderdelen vernieuwd moeten worden en wat nog in goede staat is. In samenspraak met u gaat Anton Korsmit met u bekijken wat er allemaal aan de badkamer moet worden gedaan. Uw wensen staan hierbij natuurlijk centraal. Het kan zijn dat alleen de tegels vervangen moeten worden of het voegwerk opnieuw gedaan moet worden. Voor zowel kleine aanpassingen als grondige renovatie van uw badkamer kunt u bij Anton Korsmit terecht.

Ervaren vakman

Dankzij het jarenlang uitvoeren van diverse klussen is Anton Korsmit een ervaren bouwbedrijf, dat gespecialiseerd is in het renoveren en verbouwen van badkamers. Hij bezit dus voldoende kennis om van uw project een gedroomde badkamer te maken. Hij is een betrouwbare en vakbekwame partner voor al uw bouwprojecten in de badkamer. De verbouwing wordt dan ook tot in de puntjes verzorgd tot het er netjes en strak uit ziet.

Badkamer verbouwen?

Wilt u graag uw badkamer verbouwen? Schakel dan Anton Korsmit in voor een professionele en bekwame aanpak. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden. Hij zorgt er graag voor dat uw badkamer volledig naar wens wordt gemaakt.