Renovatie Tilburg

Is uw woning of een gedeelte hiervan toe aan een renovatie? Anton Korsmit staat klaar voor alle soorten onderhoudsbeurten aan uw woning of pand! Soms is alleen verven of het inzetten van nieuwe kozijnen niet genoeg voor een pand. Op dat moment is een renovatie nodig. Anton Korsmit zorgt voor de renovatie van uw woning in Tilburg en omgeving.

Renovatie badkamer of keuken Tilburg

Anton Korsmit is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers en keukens. Het kan voorkomen dat uw badkamer toe is aan nieuwe tegels of voegwerk. Dan is het verstandig om uw badkamer te renoveren in plaats van een compleet nieuwe badkamer. Dit geldt ook voor uw keuken. Sommige onderdelen kunnen verslijten, waardoor uw keuken een onderhoudsbeurt kan gebruiken. Op dat moment kunt u Anton Korsmit inschakelen voor de renovaties aan uw woning. Hij helpt u graag verder om uw badkamer of keuken weer op te knappen.

Renovatie complete woning Tilburg

Soms komt het voor dat de gevel van een woning toe is aan een renovatie. Anton Korsmit is gespecialiseerd op het gebied van renovatie in Tilburg. Hij helpt u graag verder bij het onderhouden van uw complete woning inclusief gevel. Denk hierbij aan het vervangen van uw kozijnen en het voegwerk aan uw gevel. Ook kunt u Anton Korsmit inschakelen voor schilderwerk. Bent u benieuwd naar de werkzaamheden van Anton Korsmit? Neem dan snel een kijkje in de galerij voor een impressie van zijn prachtige werkzaamheden.
renovatie tilburg

Toe aan een renovatie in Tilburg of omgeving?

Bent u toe aan een renovatie aan uw woning of delen daarvan? Anton Korsmit ondersteunt en helpt u verder met de renovatie aan uw woning! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Hij helpt u graag verder om uw woning of kantoor te renoveren!