De Klussenier, klusbedrijf in Tilburg

Graag laat ik u kennis maken met mijn breed georiënteerde klusbedrijf “De Klussenier”, in Tilburg. Mijn naam is Anton Kormit en op veel gebieden kan de handigheid van mijn klusbedrijf u van dienst zijn. Omdat ik vanuit Tilburg werk, zijn veel klussen binnen handbereik. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er geen voorrijkosten worden doorberekend, wat bij veel klusbedrijven wel het geval is. Graag help ik u in en rond Tilburg met allerlei soorten klussen. Door deze veelzijdigheid heb ik veel ervaring opgedaan en kan ik u optimaal van dienst zijn. Door de jaren heen ben ik in veel bedrijfstakken op het gebied van klussen wijzer geworden. Door werkzaam te zijn geweest in timmerbedrijven, is er veel kennis opgebouwd met onder andere het plaatsen van kozijnen, deuren, serres, badkamers en keukens en grote verbouwingen. In Tilburg was het daarom na al die jaren tijd voor mijn eigen klusbedrijf.

Wat biedt De Klussenier in Tilburg u op het gebied van klussen?

Wat een belangrijk detail is, is de betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap. Dit klusbedrijf biedt u in ieder geval een jaar garantie op al het geleverde werk en klussen. Verschillende diensten die vanuit Tilburg worden geboden door mijn klusbedrijf zijn terug te vinden op de website. Tevens staat De Klussenier uit Tilburg bekend om een aantal belangrijke certificaten die van belang zijn binnen een klusbedrijf, waaronder Sigma coating, Velux, Isover, en Sigma flexidur houtrenovatie. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie Klussenbedrijven. Op die manier kan ik u nog meer zekerheid garanderen, naast de centrale ligging vanuit Tilburg en een brede ervaring in klussen en een professionele service. Sinds mijn opstarting in Tilburg zijn onder andere de volgende werkzaamheden al verricht door mijn klusbedrijf:

 

Kom langs in Tilburg bij klusbedrijf De Klussenier of bel!

Zoals al eerder vermeldt, De Klussenier is gevestigd in Tilburg en daardoor makkelijk bereikbaar. Niet alleen doordat ik snel op locatie kan zijn, maar u kunt ook in Tilburg langskomen voor een persoonlijk gesprek. Graag neem ik samen met u de wensen door voor de benodigde klussen. Vaak kan en moet er meer in een huis verbouwd en geklust worden, dan men aanneemt. Klusbedrijven zijn er meer dan genoeg, met name in een stad als Tilburg. Daarom moeten we in deze tijd onderscheidend en veelzijdig zijn. Met mijn klusbedrijf kan ik u van dienst zijn in iedere tijd van het jaar, op ieder gewenst moment. Graag nodig ik u uit om contact op te nemen met mijn klusbedrijf, zodat ik samen met u een passende offerte op maat kan maken. We nemen uw wensen en klussen door, zodat dit jonge en inventieve klusbedrijf uit Tilburg alles weer piekfijn in orde maakt! U kunt mij bereiken middels email, telefonisch of in Tilburg door middel van een persoonlijk gesprek! Zoals gezegd, Tilburg ligt centraal dus maak ik graag tijd voor u op de gewenste manier!

Graag tot de volgende klus, namens Klusbedrijf in Tilburg De Klussenier!!

 

Powered by